بهداشت مواد غذایی در ماکسی روزنو-دکتر سیامک نوراللهی
- دوشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۰۹:۲۳ ق.ظ
روشهای عمومی نگهداری غذا عبارتند از:
1.ضد عفونی کردن و بسته بندی اسپتیک
2.خارج سازی و فیلتراسیون
3.بی هوازی سازی و بسته بندی وکیوم
4.استریلیزاسیون و کنسرو کردن و پاستوریزه کردن در دمای بالا
5.منجمد کردن و یخچالی کردن در دمای پایین
6.دهیدراسیون، خشک و بی اب کردن
7.نگهدارنده های شیمیایی مانند اسید پروپیونیک و ادویه ها
8.پرتوافکنی با پرتوهای یونیزان و غیریونیزان
9.تخریب مکانیکی، کوبیدن با فشار بالا
- ۹۴/۱۱/۱۲