متخصص طب پیشگیری و پزشکی اجتماعی- دکتر سیامک نوراللهی

وبلاگ آموزشی کلینیک پیشگیری

متخصص طب پیشگیری و پزشکی اجتماعی- دکتر سیامک نوراللهی

وبلاگ آموزشی کلینیک پیشگیری

طب پیشگیری و اجتماعی

بایگانی

بهداشت مواد غذایی در ماکسی روزنو-دکتر سیامک نوراللهی

روشهای عمومی نگهداری غذا عبارتند از:

1.ضد عفونی کردن و بسته بندی اسپتیک

2.خارج سازی و فیلتراسیون

3.بی هوازی سازی و بسته بندی وکیوم

4.استریلیزاسیون و کنسرو کردن و پاستوریزه کردن در دمای بالا

5.منجمد کردن و یخچالی کردن در دمای پایین

6.دهیدراسیون، خشک و بی اب کردن

7.نگهدارنده های شیمیایی مانند اسید پروپیونیک و ادویه ها

8.پرتوافکنی با پرتوهای یونیزان و غیریونیزان

9.تخریب مکانیکی، کوبیدن با فشار بالا

  • سیامک نوراللهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی